Συνάντηση εταίρων

Στις 12 Απριλίου, οι εταίροι του έργου, Youth Included (Τσεχία) που εκπροσωπήθηκε από την Ekaterina Kokkalou (Συντονίστρια του έργου), Vienna Association of Education Volunteers – VAEV (Αυστρία) που εκπροσωπήθηκε από τις Anastasija Vlatkovic και Denitsa Ivanova, IDEC S.A. που εκπροσωπήθηκε από τη Νίκη Ζαφειροπούλου από την Ελλάδα, ITC – Innovation Training Center εκπροσωπούμενη από τις Begoña Arenas Romero και Ariadna Canoves από την Ισπανία, Jugend- & Kulturprojekt e.V. (Γερμανία) εκπροσωπούμενη από τη Μυρτώ-Ελένα Περτσινίδη, και Symplexis που εκπροσωπήθηκε από τη Μαρία Μενεγάκη από την Ελλάδα, συναντήθηκαν διαδικτυακά μέσω Zoom για να συζητήσουν την πρόοδο των εργασιών τους στο έργο COPE.

Το πρώτο θέμα ήταν το Πακέτο Εργασίας 2: Χαρτογράφηση των ειδικών ψυχοκοινωνικών προκλήσεων της νεολαίας κατά την μετα-COVID-19 περίοδο και προσδιορισμός της κατάστασης των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης της νεολαίας.

Όλοι οι εταίροι συνέταξαν μια εθνική έκθεση μετά τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας των νέων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τις αντίστοιχες ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα της νεολαίας (κυρίως κοινωνικές, διαπολιτισμικές, ψηφιακές δεξιότητες) για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα για την προετοιμασία του Πακέτου Εργασίας 3: Σχεδιασμός εκπαιδευτικού πακέτου για την αμοιβαία υποστήριξη υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών στον τομέα της νεολαίας, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2023.

Οι εταίροι θα συναντηθούν ξανά online στις 30 Μαΐου στις 10:00 π.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης!

Μέχρι τότε, θα μοιραζόμαστε περισσότερα νέα σχετικά με την πρόοδο των εργασιών μας! Μείνετε συντονισμένοι και συντονισμένες!

 

Ακολουθήστε το έργο COPE στο:

Scroll to Top